RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Darby și Wisseh în All Star Game

/ 12 martie 2013

Meciul stelelor din campionatul românesc de baschet, ce se va desfășura în acest an în noua arenă din Craiova, îi va avea printre protagoniști și pe doi dintre jucătorii Energiei.

darby_slam1201Louis Darby și Jay Wisseh au trecut cu bine de faza voturilor și vor juca în echipa Sudului în All Star Game 2013. Cei doi vor evolua sub bagheta antrenorilor Andelko Mandic și Tudor Costescu într-o echipă a Sudului dominată de jucători veniți de la echipa ce va găsdui acest eveniment, SCM U Craiova având patru din cei cinci titulari: Dzambic, LeVar Seals, Bureau și Drăgușin, cel care completează primul cinci al sudiștilor fiind piteșteanul Jones.

All Star Game 2013 va începe de la ora 16:00 cu un meci al speranțelor, va continua cu un concert susținut de Anna Lesko, meciul eveniment fiind programat a debuta undeva după ora 18:00. În pauza dintre sferturile 1 și 2 va avea loc concursul aruncătorilor de trei puncte, la pauza mare cel de slam dunk, iar în cea dintre sferturile 3 și 4 vor avea loc două concursuri dedicate spectatorilor, unul de aruncare de la centru și unul, pentru cei mai îndrăzneți, de slam dunk.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.