RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Am câștigat pentru că am avut doi jucători foarte buni”

/ 11 martie 2013

Antrenorul Energiei recunoaște că victoria echipei sale la Craiova a fost rodul evoluțiilor de excepție a americanilor Darby și Wisseh.

nik and the newcomes„Succesul poate fi pus pe seama lui Darby şi Wisseh, pentru că ei doi au făcut diferenţa, au fost excepţionali. Poate am avut şi noroc la final, la acea aruncare a lui Louis de trei puncte, care să recunoaştem, a fost una de NBA! În plus, cei de la Craiova au pus o mare presiune pe jucători, cu patru mii de oameni în spate, eu şi uitasem cum e să joci cu atâţia fani în tribună… În ciuda acelei atmosfere fantastice, am câştigat. De ce? Pentru că am avut doi jucători foarte buni, dacă aveam doar unul, nu era de ajuns!”, a declarat Slobodan Nikolic despre partida câștigată de Energia, la limită, în deplasare, în fața celor de la SCM U Craiova.

Energia are însă șanse aproape nule de a prinde play-off-ul după ce CSM București a învins pe U Mobitelco Cluj, echipă la care se va deplasa trupa lui Slobodan Nikolic pentru partida din runda a XXVII-a, partidă care se va disputa joi, cu începere de la ora 19:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • realgorj spune:

    Sper sa li se faca oferte serioase lui Darby si Wisseh pentru sezonul viitor. In mod sigur si altii sunt cu ochii pe ei!

  • realgorj spune:

    Louis si Jay la ASG 2013! Meritat!

  • magic spune:

    Lauda asta seamana a linguseala. Ce strategie transparenta: sa te dai cu cine-i extrem de dorit, inseamna sa intri si tu pe coada…data viitoare. Parca antrenorul ar trebui sa spuna ca a fost bun jocul de echipa, doar echipa o antreneaza. Ca nu era pe-acolo cand faceau ei streetball.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.