RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eșec pandur la Galați

/ 11 martie 2013

Pandurii nu a reușit nici de această dată să spargă gheața la Galați pentru a obține primul succes, ba chiar mai mult, a trebuit să se întoarcă acasă cu mâna goală după ce în minutul 87 noua echipă a lui Grigoraș a transformat un penalti prin Iorga. 

tribuna plina otelulPandurii putea intra la pauză în avantaj, dar Răduț a uitat drumul spre gol și a executat telefonat un penalti scos de Voiculeț, Grahovac apărând șutul jucătorului adus în vară de la Steaua. În repriza secundă ambele echipe au fost aproape de a marca, însă doar gazdele au și reușit, așa că golul înscris de Iorga, de la punctul cu var, după un faul al lui Viera, a fost cel care a stabilit scorul final, 1-0 (0-0).

Pandurii rămân astfel pe locul trei în Liga 1, dar acum se află la trei puncte de Astra, care este a doua în clasament, și la trei puncte în fața Petrolului. Etapa viitoare, la Târgu Jiu va sosi CSMS Iași, echipă antrenată de Liviu Ciubotariu, care a remizat în această rundă, pe teren propriu, scor 1-1, cu CFR Cluj.

Oțelul Galați – Pandurii Târgu Jiu 1-0 (0-0)

Stadion „Oțelul”, Galați, spectatori: 3.500

Oțelul: Grahovac – Cojoc, Benga, Sîrghi, Ljubinkovic – Marquinhos (min. 71 Stromajer), Giurgiu, Neagu – Iorga, Paraschiv (min. 64 Astafei), Didi (min. 79 Vancea). Antrenor: Petre Grigoraș.

Cartonașe galbene: Ljubinkovic (min. 39), Sîrghi (min. 90+1)

Pandurii: Mingote – Ungurușan, Viera, Rada, Vlad – Anton, Nistor (min. 81 Popin) – Răduț (min. 71 Al. Grigoraș), Voiculeț, Cristea (min. 65 Nicoară) – Matulevicius. Antrenor: Cristi Pustai.

Cartonaș galben: Rada (min. 36)

Arbitri: Ovidiu Hațegan – Valentin Anton, Vladimir Urzică.

1-0, min. 87, Iorga a transformat un penalti obținut de Vancea la o intervenție imprudentă a lui Viera.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.