RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pustai: „Războiul mai are 13 bătălii”

/ 7 martie 2013

Tehnicianul Pandurilor speră într-o bucurie temperată a jucătorilor săi și într-o concentrare la fel de bună până la finalul campionatului pentru atingerea obiectivului.

pustai banca    După victoria, extrem de importantă, în dauna Vasluiului, Cristi Pustai a sărbătorit succesul împreună cu jucătorii la o pizza, dar atenționează că doar o victorie nu-i asigură câștigarea confruntării cu celelalte contracandidate la un loc pentru Europa League: „Este normal ca după o victorie să te bucuri, dar să fie o bucurie temperată pentru că a fost decât o victorie. Războiul mai are 13 bătălii. Este o presiune pe care trebuie să o eliminăm. Acea presiune este normală la acest obiectiv și se simte şi în joc. În ultimul sfert de oră, din ultimele două meciuri, am avut o evoluţie mai slabă, probabil a fost frica de rezultat, dar importante sunt punctele şi am reuşit să le obţinem în cele două meciuri. Mai avem încă două meciuri foarte importante, şi noi suntem adversarii noştri”, atenționează antrenorul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.