RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Săptămânalul „Sport în Gorj”, numărul 33

/ 5 martie 2013

Săptămânalul „Sport în Gorj” a ajuns la numărul 33 și vă așteaptă cu o ediție în care veți găsi noi materiale interesante, printre acestea numărându-se un interviu de colecție cu Claudiu Fomestescu, cel mai titrat baschetbalist gorjean, ajuns acum aproape de finalul carierei de jucător și de debutul în cea de antrenor, meserie pe care-și dorește să o practice din momentul în care va înceta să mai joace baschet.

IM000060.JPGTot în acest număr veți găsi și informații legate de returul campionatului Ligii a III-a, acolo unde Gorjul are patru reprezentante, Minerul Motru, Jiul Rovinari, Pandurii II și Minerul Mătăsari. Victoria Pandurilor în fața Vasluiului este disecată în analiza „Pandurii, om cu om”, iar medaliile obținute de sportivii gorjeni în concursurile de cros, precum și cele pe ringul de box sunt și ele în paginile săptămânalului „Sport în Gorj”.

www.sportingorj.ro 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.