RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Adunare Generală la AJF Gorj

/ 5 martie 2013

             Înaintea reluării campionatelor județene, Ligile a IV-a și a V-a, AJF Gorj a convocat o Adunare Generală a membrilor afiliați.

AJF GORJ           În cadrul acestei Adunări Generale, la care a participat și Ion Călinoiu, președintele Consiliului Județean Gorj, AJF Gorj și-a prezentat membrilor săi parteneriatul încheiat cu CJ Gorj și chiar a demarat acest program donând fiecărei echipe câte o geantă pentru echipament, două mingi, un tub de Kelen și o banderolă de căpitan de echipă. Mihai Prunariu, președintele AJF Gorj, a prezentat în linii mari și care vor fi pilonii principali ai parteneriatului prin care CJ Gorj va participa alocând o sumă de 40.000 de lei anual în perioara 2013-2016.

Și în această Adunare Generală, s-au acordat şi două echipamente sportive prin tragere la sorţi, norocoasele fiind Parângul Sadu, din liga a IV-a, şi Ştiinţa Ţicleni, reprezentând liga a V-a.

La nivelul Ligii a IV-a, competiție care va fi reluată de vineri, Gilortul Târgu Cărbunești a solicitat ca meciurile pe care le va disputa în acest retur să fie programate în aceeași zi și la aceeași oră cu cele ale celor de la Știința Turceni, cele două fiind angrenate în lupta pentru primul loc, cererea fiind acceptată.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.