RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Roxana Pătrașcu a câștigat Cupa României

/ 4 martie 2013

            Delegația deplasată de CS Pandurii Târgu Jiu la Cupa României la box feminin, competiție desfășurată la Tulcea și rezervată junioarelor și tineretului, s-a întors cu trei sportive urcate pe podiumurile de premiere.

Ale0514    Cea mai importantă realizare vine din partea Roxanei Pătrașcu, pugilistă ce n-a avut adversară care să o învingă la tineret, categoria 69 kg. În finală, Roxana Pătrașcu a trecut de clujeanca Alexandra Dandoș. Locul doi la junioare, categoria 57 kg, a fost obținut de Elena Diță, în vreme ce Alexandra Cîrstea, la tineret, 57 kg, s-a oprit în semifinale și a urcat pe a treia treaptă a podiumului de premiere a competiției organizată la Tulcea.

„Am reușit să ne facem planul la medalii și de această dată și trebuie să-i mulțumim domnului Prunariu, directorul clubului Pandurii Târgu Jiu, pentru sprijinul acordat, sperăm că am reușit să confirmăm prin rezultate încrederea pe care ne-a acordat-o. Așteptăm acum un mărțișor frumos pentru cele trei fete și din partea conducerii Asociației Județene de Box Gorj. Oricum, ele, prin rezultatele obținute, și-au făcut un cadou frumos”, a declarat antrenorul Ninel Geică, cel care, alături de soția sa, Leontina Geică, le antrenează la CS Pandurii Târgu Jiu pe cele trei pugiliste gorjene.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.