RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Moagă și Staicu, de la Botoșani la Balcaniadă

/ 4 martie 2013

CS Pandurii a câștigat la Campionatul Național de Cros de la Botoșani patru medalii de argint și două de bronz, trei în concursul individual și trei pe echipe.

cros botosaniElena Moagă (antrenor Ion Bură), bronz la senioare, și Alexandru Staicu (antrenor Viorica Dima), bronz la tineret, s-au calificat automat și la Balcaniada de Cros de la Zrenjanin (Serbia). În concursul pe echipe, CS Pandurii a câștigat medalii de argint cu toate cele trei echipe înscrise în competiție. La seniori-băieți au punctat Claudiu Surlea (locul 7), Constantin Șorop (locul 9), Daniel Lupulescu (locul 12) și Gheorghe Surlea (locul 15), pentru echipa de tineret-băieți au alergat Alexandru Staicu (locul 3), Claudiu Iordache (locul 10), Ionuț Rodocan (locul 16), Vasile Dina (locul 18) și Cornel Chisin (locul 19) iar la tineret-fete au urcat pe podium Laura Popescu (locul 6), Flori Suciu (locul 7), Andreea Cerdac-Mișu (locul 12) și Mihaela Goșa (locul 16).

Cea mai bună clasare la individual a fost obținută de Victor Coandă, vicecampion național la juniori III. La fel ca și Andreea Pîșcu, Coandă a făcut primii pași în atletism sub îndrumarea profesorului Marian Păuna, de la Școala Generală „Bumbești Pițic”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.