RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș vrea victorie pandură contra Vasluiului

/ 4 martie 2013

O situație inedită va avea loc în fotbalul românesc etapa viitoare în Liga 1. Abia plecat de la Pandurii, Petre Grigoraș va debuta oficial pe banca noii sale echipe chiar contra gorjenilor.

sigla SG pe alb-albastruGrigoraș a pregătit Oțelul Galați în cantonamentul de la Marbella, însă înaintea reluării campionatului au apărut probleme la Galați, contractul său a întârziat să fie semnat, așa că fostul tehnician al Pandurilor nu a putut sta pe banca noii sale echipe în primele două etape ale primăverii. Situația s-a rezolvat acum la malul Dunării și Grigoraș va fi cu acte antrenor al Oțelului la meciul cu Pandurii. Până atunci însă, Pandurii mai are de disputat meciul din această seară, cu SC Vaslui, unul pe care Grigoraș îl vrea câștigat de gorjeni: „Sincer, le doresc multă baftă Pandurilor, să-i bată pe Vaslui pentru că am pierdut în ultima perioadă meciurile cu Vaslui total nemeritat. Îmi doresc din suflet să câștige Pandurii”, a declarat Grigoraș.

Meciul dintre Pandurii și SC Vaslui este programat în această seară la Târgu Jiu, cu începere de la ora 19:30, pe stadionul „Municipal” și reprezintă debutul pe propria arenă a noului antrenor al Pandurilor, Cristi Pustai.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.