RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pustai despre meciul cu SC Vaslui: „E un joc mai special”

/ 28 februarie 2013

Tehnicianul Pandurilor spune că partida de la Târgu Jiu contra echipei Vasluiului va fi una extrem de importantă în ceea ce privește ocupanta locului trei din clasamentul Ligii 1.

pustai antalya            „Ne aşteaptă un meci foarte important luni, ca de altfel orice meci din campionat din cele 14 rămase. E un joc mai special pentru că dacă obţinem cele trei puncte puse în joc ne consolidăm mai bine poziţia a treia, poziţie care duce în Europa. Bineînţeles că meciul de acasă va arăta diferit de jocul de la Piatra Neamţ unde a fost importantă finalitatea actului, cu cele trei puncte aduse la Târgu Jiu. Să sperăm că starea terenului să ne ajute să prestăm acel joc frumos ochiului cu o posesie bună şi cu realizări”, spune Pustai despre întâlnirea dintre echipele ce ocupă în trezent locurile 3 și 4 din campionatul românesc.

Pustai, care se va afla luni la primul joc disputat la Târgu Jiu în calitatea de antrenor al Pandurilor, vede în viitorul adversar al echipei sale unul redutabil, cu continuitate în lopta pentru primele poziții în ultimele sezoane: „Vaslui de 4-5 ani de zile este o echipă care a terminat în primele locuri, o echipă care îşi propune an de an să câştige campionatul. E o echipă omogenă care nu a făcut în iarnă multe transferuri, dar este o echipă care ne-a reprezentat în Europa cu cinste şi o echipă bună a campionatului”. Antrenorul gorjenilor nu consideră că Vasluiul a pierdut prea mult în această iarnă: „După prima apariţie e prematur să vorbim dacă a pierdut din forţă. L-au pierdut pe Marius Niculae, dar aşa cum s-a desfăşurat jocul cu CFR, cu o echipă a CFR-ului masată în propriul careu într-un astfel de joc e greu să înscrii, iar dacă ar fi marcat altul era scorul. Nu ne putem lua după un joc. Eu zic că este o echipă puternică, cu talie şi foarte periculoasă la fazele fixe. Au avut şi neşansă pentru că au avut multe ocazii în primul meci”.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.