RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Matulevicius: „Am câștigat ca o echipă!”

/ 27 februarie 2013

Lituanianul ce a adus victoria Pandurilor din primul meci oficial din 2013 nu-și arogă mari merite în succesul de la Piatra Neamț și spune că echipa sa are șanse foarte mari de a prinde un loc în Europa League la finele sezonului.

matulevicius otelul„Am muncit împreună cu echipa ca să câştigăm meciul cu Ceahlăul şi suntem foarte mulţumiţi că am reuşit. Nu ştiu dacă am fost cel mai bun de pe teren, nu-mi place să vorbesc despre asta. Am câştigat ca o echipă şi asta contează”, spune Deyvidas Matulevicius despre meciul câștigat cu Ceahlăul grație reușitei sale. „Îmi doresc să înscriu mai des, sunt atacant și trebuie să fac asta. Nu ştiu câte voi înscrie, eu aş vrea meci de meci. Poate voi înscrie 10, vom vedea”, a mai spus atacantul Pandurilor vorbind despre așteptările sale legate de capitolul productivitate.

Despre obiectivul echipei în acest sezon, Matulevicius crede că toți jucătorii trebuie să privească cu mai multă încredere în acesta și atunci șansele de a-l îndeplini vor crește:

„Cred că avem o şansă bună să ne calificăm în cupele europene. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, să acumulăm puncte, nu trebuie să ne gândim acum la Europa, ci doar să câştigăm fiecare meci. Cred că avem 99% şanse să prindem Europa. Trebuie să credem în asta, să gândim astfel”.

Primul pas pe care acum Pandurii trebuie să-l facă spre Europa este meciul cu SC Vaslui, un meci pe care echipa gorjeană, în viziunea lituanianului, trebuie să-l câștige: „Jucăm acasă, aşa că trebuie să câştigăm meciul cu Vaslui. Ca să avem şanse bune la Europa trebuie să câştigăm acest meci, nu avem voie să pierdem. Nu putem controla noi vremea, dacă va ninge asta e, trebuie să jucăm. Nu cred că va fi totuşi ca la Ceahlăul pentru că noi avem un teren bun”, a declarat Matulevicius.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.