RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ionuț Rada nu se vede titular de drept în meciul cu Vaslui

/ 27 februarie 2013

Deși Pandurii a învins la Piatra Neamț și mulți spun că echipa învingătoare nu se schimbă, Ionuț Rada nu se lasă dus de val și spune că doar munca depusă în continuare la antrenamente îl poate împune în primul unsprezece al echipei gorjene.

rada intrare teren Rapid 010      „Normal că nu mi-am câştigat locul de titular după meciul de la Piatra Neamţ. Asta decide antrenorul, iar datoria mea e să muncesc în continuare, să dau totul la fiecare antrenament, să dau ce am mai bun ca să-mi ajut echipa. Toată lumea spune că echipa câştigătoare nu se schimbă, dar contează foarte mult şi cum te pregăteşti în săptămâna premergătoare următorului joc. Până la urmă antrenorul decide, el introduce pe teren pe cei mai în formă 11 jucători atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic. Nu putem juca 20 sau 70, ci doar 11”, spune Ionuț Rada, cel care a profitat de faptul că cipriotul Christou Paraskevas întâmpină mari probleme în ceea ce privește legitimarea sa la Pandurii și, după ce a lipsit la Piatra Neamț, va lipsi și la meciul cu Vasluiul și este posibil chiar să nu mai poată fi transferat la echipa gorjeană.

În ceea ce privește lupta Pandurilor pentru un loc în cupele europene, Ionuț Rada nu exclude nici echipe precum Dinamo și Rapid, echipe care sunt, pentru moment cel puțin, destul de departe în clasament față de gorjeni: „Şi Dinamo şi Rapid rămân adversare pentru noi, de ce nu? Sunt două echipe titrate, aflate acum într-un moment mai delicat. Dar am văzut Rapidul că a câştigat la Iaşi, chiar dacă nu a jucat concludent. Şi Dinamo a câştigat… Sunt echipe care nu trebuie lăsate de izbelişte, două echipe titrate care oricând pot lega 2-3 victorii şi pot ajunge acolo sus pentru că nu e diferenţă mare de puncte”, a avertizat fundașul gorjean.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.