RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieş: „Trebuie să uităm ce a fost…”

/ 26 februarie 2013

Antrenorul echipei de handbal a Energiei, Liviu Andrieș, crede că echipa este obligată să uite șirul eșecurilor și să obțină în fața dinamoviștilor o victorie care să o scoată din criză.

Andries Resita 143„Orice meci are încărcătura aparte. Acum venim după trei eşecuri, e un meci greu, jucăm la trei zile, moralul e zdruncimat, dar trebuie să ni-l ridicăm printr-o victorie la Dinamo. Trebuie să uităm ce a fost, spun că avem jucători maturi şi trebuie să trecem peste aceste eşecuri. Dacă nu ai moral şi nu reuşeşti să te motivezi singur, nu ai ce să cauţi în Liga Naţională. Aştept o reacţie de orgoliu, o reacţie de jucător profesionişti. De asta suntem plătiţi, să avem rezultate bune”, a declarat Liviu Andrieș despre partida pe care Energia o dispută miercuri, cu începere de la ora 18:00, la Buzău, în compania celor de la Dinamo.

Tehnicianul gorjenilor spune că despre seria înfrângerilor și situația echipei în clasament vor discuta cu cei din conducerea clubului abia după întâlnirea de la Buzău: „Momentan a rămas să jucăm meciul cu Dinamo şi apoi se va discuta. Domnul preşedinte ne-a transmis să pregătim bine meciul cu Dinamo, iar gândul să ne fie la acest meci şi să facem totul ca să câştigăm. Restul problemelor rămân să se discute după meciul cu Dinamo. E o perioadă mai dificilă pentru întreg clubul Energia, sunt zile negre şi la handbal şi la baschet. Am dezamăgit şi trebuie să facem şi pe dracul în patru să acumulăm puncte”, a mai spus Andrieș.

Revenind la meciul cu Dinamo, Energia va avea un meci destul de greu, adversara întărindu-se considerabil în pauza de iarnă: „Întâlnim o echipă foarte arţăgoasă şi care joacă până în ultimul minut. În tur am avut şi 10 goluri, se bat până la ultima picătură de energie. Au avut un parcurs bun în retur, s-au întărit, dar cu toate astea trebuie să câştigăm”, a comentat Andrieș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.