RSS post comments feeds rss email feeds twitter


Handbaliștii Energiei, încă un eșec acasă – UPDATE

/ 23 februarie 2013

Energia Pandurii Târgu Jiu contabilizează încă un eșec după ce a pierdut pe teren propriu și meciul cu Poli Timișoara cu scorul de 20-21 (11-10).

giotoiu timisoaraCele două echipe și-au împărțit perioadele de dominare, însă mai mereu oaspeții au fost în avantaj, Energia alergând după egalare. De la 7-9 în minutul 23, Energia a condus cu 11-9 și a intrat la cabine cu un avantaj minim după ce Timmișoara a înscris prin Fenici ultimul gol al primei reprize, scor 11-10 la capătul primelor 30 de minute.

Echilibrul s-a menținut și în prima jumătate a reprizei secunde, Energia având același avantaj în minutul 36, scor 14-13, însă a urmat dezastrul. Oaspeții au marcat cinci goluri consecutive în cinci minute și echilibrul pe tabelă s-a rupt, scorul devenind 14-18, iar, în minutul 47, Timișoara a condus chiar cu 15-20. Finalul a aparținut Energiei, care  a avut ăn ultimele 13 minute un scor de 5-1, insuficient însă și pentru a obține măcar un singur punct, scorul final fiind stabilit la 20-21 în minutul 57, ultimele 3 minute de joc neaducând nimic nou pe tabelă.

Interii Roșca, Păiuș și Vali Popescu au terminat fără a înscrie nici măcar un gol, în vreme ce Șandru și Dragnea au strâns câte două reușite, iar Ionuț Mazilu una singură. Principalul marcator al Energiei a fost Mledenciu, cu șase goluri, dar patru dintre acestea au venit de la 7 metri, așa că, după un asemenea meci și acest rezultat este imposibil ca vreunul dintre jucători să primească vreo apreciere.

Handbaliștii echipei gorjene promiseseră conducerii trei victorii consecutive după eșecul de la Suceava, însă cum a venit și această înfrângere, este de așteptat ca oficialii Energiei să treacă și la sancțiuni.

www.sportingorj.ro

Comentează!

6 Comentarii până acum

 • jan spune:

  Liviu unde-s jucatorii aia de care mi-ai zis in vara??? unde e centrul ala meserias de la satu mare parca de care ziceai ca vine la pandurii??!!oare erau mai buni decat ce ai adus?!!…

 • HHH spune:

  DEMISIA DEMISIA DEMISIA!!!!

 • andrei spune:

  e perfect asa Enache si Dragnea freaca banca si joaca aia care dau rateu intruna – dute bai Andries

 • Marius spune:

  Felicitari conducerii!De la „marea”schimbare la ambele echipe (handbal+baschet)totul este varza.Este de vina Andries,este de vina Nikolic,dar oare mister president nu are nici o vina?(doar calitati,este tupeist el si co.!!!)Pana acum ,de toate se facea vinovat d.Surdu,acum…..

 • Eu spune:

  Rosca a fost adus de mascota?inter sa nu dea nici un gol sa ma ierte Dumnezeu da nu am auzit,nu strica liviu,strica conducerea ca aduc jucatori de 40 ani de tot ****,pe salarii cat casa…pacat de la o echipa care avea in componenta gorjeni de-ai nostri acuma sunnt decat vreo 3-4 care nu au rusine de acest oras..pacat

 • fritz spune:

  am auzit ca am mai luat 2 portari….si cu 3 care sunt acum…5….sa-i bagam pe toti odata in poarta, poate mai castigam si noi un meci…
  nene presedinte M…..esti varza cu ciuperci, lasa-te si lasa-ne……

Adaugă comentariul tău


Nume (obligatoriu)

Email (nu va fi făcut public) (obligatoriu)

WebsiteProtectie anti-spam (obligatoriu)

*


Comentariu

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.