RSS post comments feeds rss email feeds twitter

„Război rece” la Energia, între antrenor și conducere

/ 21 februarie 2013

Tehnicianul Energiei, Slobodan Nikolic, spune că a acceptat diminuarea salarială fără să stea pe gânduri crezând în șansele echipei.

nik furry            Slobodan Nikolic a declarat că a preferat să ia mai puțini bani și să demonstreze că echipa mai poate ajunge în play-off în locul acceptării unei demiteri în urma căreia ar fi putut pleca acasă cu salariul întreg: „Am o întrebare pentru toată lumea. Cine este pozitiv, Nikolic sau Cumpănașu?… Cine vrea ca echipa să meargă în play-off, Nikolic sau Cumpănașu? Eu aveam contractul întreg. Am înțeles conducerea, care era supărată pentru că mai sunt șanse mici la play-off. Marți puteam să stau la Belgrad și să aștept banii din întregul contract, încă patru luni. Dar eu cred că echipa mai are șanse la play-off. Eu am acceptat în zece secunde tăierea de contract pentru că eu cred în șansele echipei. Am arătat că înțeleg că este o situație de criză. Și 100 de euro contează în aceste vremuri, ca să nu mai vorbim de 8.000 de euro. Dar am arătat prin decizia mea că am ambiție, că gândesc pozitiv, că țin la Energia, am arătat totul”, a declarat antrenorul Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.