RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii n-a închis lista transferurilor

/ 21 februarie 2013

Deși are pînă în acest moment cinci nume noi cu care atacă partea a doua a campionatului, Pandurii ar mai putea pune pe această listă nume noi.

parvulescu 7882            „Până luni la ora 24:00 pot să mai apară nume noi la Pandurii. Nu pot să spun că avem piste pe care le urmărim, dar orice jucător care este interesant și se încadrează în profilul echipei noastre este în atenția noastră”, a dezvăluit Eugen Pîrvulescu. Președintele executiv al Pandurilor spune și care sunt posturile pentru care se mai caută încă jucători: „Nu ascund că ne interesează în continuare un atacant, dar vrem un atacant care însă să fie unul pe care măcar impresarul să-l cunoască foarte bine și să fie peste ce avem noi acum în lot. Și la poartă am mai putea aduce un jucător. Mingote s-a comportat foarte bine în aceste stagii, dar Lazar a avut unele probleme medicale și este posibil ca și un portar să mai fie adus până se va încheia perioada de transferări”, a mai spus Pîrvulescu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.