RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Meciul cu Farul, un antrenament pentru Târgu Mureș

/ 21 februarie 2013

Energia Rovinari nu se poate împiedica acasă de Farul Constanța, este părerea lui Slobodan Nikolic, care mai spune că partida cu „marinarii” ar trebui să le dea jucătorilor săi un plus de încredere înaintea meciului de la Târgu Mureș, meci considerat capital de tehnicianul plav.

Panou baschet_th        „Meciul cu Farul nu este o problemă pentru noi, cred că vom câștiga fără probleme, dar la meciul cu Târgu Mureșul trebuie să dăm toți, de la antrenori la jucători, tot ce avem mai bun. Avem de trei victorii în următoarele trei meciuri, fără trei victorii nu vom mai avea nicio șansă la play-off. Dacă batem la Mureș, avem 200% șanse să mergem în play-off. E un meci greu, dar văd situația de la Craiova și aceștia arată că se poate cu un nucleu de cinci-șase juctori buni să poți obține rezultate”, a declarat Slobodan Nikolic despre următoarele partide ale Energiei. Echipa gorjeană va juca în următoarele trei etape cu Farul și CSM București pe teren propriu și cu Mureș Târgu Mureș în deplasare.

Partida dintre Energia Rovinari și Farul Constanța este programată a se disputa sâmbătă, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu începere de la ora 20:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.