RSS post comments feeds rss email feeds twitter


Amzucu, prima medalie gorjeană la probele combinate!

/ 18 februarie 2013

Tânăra atletă a CS Pandurii Târgu Jiu, Adina Amzucu, a scris istorie pentru clubul gorjean obținând prima medalie la probele combinate.

adina amzucuEleva antrenorului Ion Bură a participat ca Campionatul Național de Pentatlon în sală, disputat la București, în Sala „Lia Manoliu”, câștigând medalia de bronz la nivelul junioarelor 3. Adina Amzucu a încheiat proba de 60 de metri cu timpul de 10:30 (657p), cu 1,55 metri (678p) la proba de săritură în înălțime, cu 7,20 metri (348p) la aruncarea greutății, cu 4,88 metri (527) la săritura în lungime și cu 2:42:05 (550p) la proba de 800 de metri, performanțe care i-au adus un punctaj total de 2.760 de puncte cu care și-a adjudecat medalia de bronz. „Adina a făcut un concurs bun, a sărit la înălțime foarte bine, cu 15 cm mai bine decât cea mai bună performanță a sa de până acum. A ratat de puțin o poziție mai bună, dar sper ca la vară, în aer liber să obțină mai mult”, a declarat antrenorul Ion Bură.

www.sportingorj.ro

Comentează!

Acest articol nu a fost comentat încă.

Adaugă comentariul tău


Nume (obligatoriu)

Email (nu va fi făcut public) (obligatoriu)

WebsiteProtectie anti-spam (obligatoriu)
*

Comentariu

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.