RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Înfrângere la Giurgiu. Adio play-off?

/ 16 februarie 2013

Energia Rovinari a pierdut dramatic în fața celor de la CSȘ Giurgiu în deplasare, după o repriză de prelungiri.

stefan nikolic cu giurgiu   Elevii ui Slobodan Nikolic au cedat cu 104-99 (19-25, 26-28, 29-13, 17-25, 13-8) în urma unui meci pe care ar fi trebuit să-l câștige pentru a mai spera la un loc în play-off. Debutul partidei a aparținut gazdelor, care au condus cu 5-0, dar Energia a revenit, a preluat conducerea pe tabelă și au încheiat prima parte a meciului în avantaj, scor 45-53. A urmat un al treilea sfert de coșmar pentru Energia, giurgiuvenii au întors scorul și au luat un avans considerabil înaintea ultimelor zece minute, scor 74-64. Aproape de jumătatea ultimului sfert, Energia a anulat avantajul gazdelor, 80-80, și părea să fie pe trasa spre victorie după ce a condus cu 83-87 când mai erau de jucat două minute și jumătate, însă gazdele au egalat și au intrat în prelungiri. Povestea s-a repetat și în overtime, când Energia a condus cu 93-97 cu două minute și jumătate înaintea finalului și a cedat în final cu 104-99.

Un amănunt greu de înțeles îl dă statistica la nivelul recuperărilor, acolo unde oamenii mari ai Energiei (Steffel, Kennerly, Lăpuște și Mocanu) au recuperat în total, în 45 de minute, doar 2 (două!!!) mingi.

Cu această nouă înfrângere, Energia s-a îndepărtat de zona primelor opt locuri, iar după succesele obținute de CSM București și Gaz Metan Mediaș, o calificare în play-off mai poate fi obținută de acum doar în urma unui miracol.

www.sportingorj.ro

Comentează!

8 Comentarii până acum

  • Vlad spune:

    Adio Play-Off CLAR ! Intrebarea e , in sfarsit adio Nikolic?

  • relu14 spune:

    Adio ,clar…!!!Atata timp cat nu ai nici o schema de joc si astepti ca meciul sa fie ,,rezolvat” de Darby sau Wisseh,nu ai cum sa castigi…
    Avem nevoie de un antrenor si de vreo cativa jucatori(macar de nivelul lui Petty)pentru a putea vorbi de play-off!!!

  • pitonul spune:

    pacat.capul sus baieti.cred ca a fost un meci interesant.eu nu inteleg de ce nikolic insista cu mocanu.de ce a inceput sfertul trei cu acest jucator.sau cel putin asa au aratat pe frbaschet.e ceva putred la mijloc.conducerea….cate meciuri trebuie sa mai pierdem ca sa luati si voi o masura?????????ajunge cu NIKOLIC….cel mai frumos ar fii sa si dea singur demisia..dar nu prea cred la ce fel de om a aratat ca e..sa incepem sa ne gandim pt sezonul viitor..sa scapam de cativa ”jucatori ”daca mai putem sa le spunem asa (mocanu,rosu,americanul asta nou care joaca pivot.si inca vreo 4 5 nu mai au ce sa caute daca vrem ceva mai bun…

    • Spintecatorul de reptile spune:

      daca l-ar da afara pe Rosu de ce l-ar mai tine pe Gliga, pe Alionescu, pe Bratoloveanu, pe Deconescu? mai uita-te si tu la meciuri, Adi a jucat chiar bine…

  • un fan amarat spune:

    Cat de prost antrenor poti sa fii, sa nu-ti pui elevii sa faulteze in ultimele 10 secunde, atunci cand conduci cu 3 puncte si sa nu-i lasi sa te egaleze cu o TRIȚÂ? Aproape pot sa inteleg, la cate meciuri a pierdut Nikolic sezonul asta, dar cat de INDIFERENTA poate fi conducerea la atitudinea antrenorului, atat in timpul meciurilor cat si in afara lui… asta chiar nu pot sa inteleg.
    Cate meciuri trebuie sa mai piarda Nikolic?
    Cati jucatori trebuie sa mai distruga?
    Cat de rau trebuie sa strice atmosfera atat in sanul echipei cat si in randul fanilor, pentru a avea si Cumpanasu curajul sa-l schimbe odata ? Nu-ti trebuie scoala sa-ti dai seama dupa 3 ani de mediocritate ca orice jucatori ai aduce tot nu e in stare sa faca o echipa cu pretentii. Daca voi din conducere nu va dati seama, fiti siguri ca jucatori ca DARBY, STEFFEL sau WISSEH s-au convins de asta si s-ar putea ei sa nu mai doreasca sa continue cu ENERGIA. Daca cineva din conducere tine la echipa asta si chiar vrea sa faca performanta, aduceti un antrenor adevarat . Pacat de jucatori ca LOUIS DARBY care chiar ar merita performanta dupa cate a facut pt. noi.

  • adrian spune:

    A fost cineva la meci? Ne poate explica cineva ce s-a intimplat ? S-au poate presedintele sectiei ne va explica si noua intr-o conferinta de presa ! Ca asa ar fi normal!

  • Vlad spune:

    Parerea fanilor e cam clara din cate vad pe aici . Toti vedem cauza problemelor , doar cine nu trebuie nu , se pare.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.