RSS post comments feeds rss email feeds twitter

David Gigliotti și Sasa Popin se antrenează cu Pandurii

/ 8 februarie 2013

Doi dintre atacanții așteptați de Pandurii au ajuns în cantonamentul Pandurilor și se antrenează deja alături de gorjeni în Antalya.

popin gigliottiUnul dintre ei este freancezul David Gigliotti, care vine de la Ajaccio și va semna mai mult ca sigur cu gorjenii până în vară, atunci când, în funcție de evoluțiile sale din retur, putând prelungi înțelegerea pentru încă două sezoane. Cel de-al doilea jucător de atac venit să-l impresioneze pe Pustai este un sârb de 23 de ani și o înălțime de 2 metri, Sasa Popin. Acesta este însă un jucător fără un CV impresionant. Sârbul nu a bifat decât un singur meci ca titular pentru ultima sa echipă, Novi Pazar, la care a jucat de 12 ori în prima parte a campionatului, perioadă în care a înscris decât un gol. Mai mult decât atât, Sasa Popin este un jucător care rar a încheiat un sezon la echipa la care l-a început.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.