RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Alexandru Dedu: „Îmi place foarte mult Şandru”

/ 7 februarie 2013

Președintele Ligii Profesioniste de Handbal, Alexandru Dedu, a fost prezent la Târgu Jiu la meciul dintre echipa locală și Știința Dedeman Bacău și s-a arătat încântat de ceea ce a găsit și văzut la echipa gorjeană, în ciuda eșecului dureros înregistrat în partida respectivă.

al dedu tribuna energia      „A fost un meci echilibrat, meci frumos, echilibrul s-a rupt în minutul 40. Experienţa Bacăului şi-a spus cuvântul, şi portarul a făcut diferenţa. Multe echipe vor avea viaţă grea aici, dacă nu toate. Îmi place Energia, cu excepţia Constanţei nu ştiu cine ar mai putea câştiga aici”, a declarat Dedu la încheierea partidei dintre Energia și Știința Dedeman Bacău. Șeful Ligii a avut cuvinte frumoase despre echipă și club și a nominalizat chiar și jucătorul care-i place cel mai mult de la Energia: „Lucrurile la Energia îmi plac, e un loc propice pentru performanţă. Sunt 2-3 jucători la Energia care au nevoie de timp şi care îmi plac. Îmi place foarte mult Şandru, are calitate, e tânăr, are incisivitate. Îi trebuie timp”, a mai spus Alexandru Dedu.

Legat de arbitraj, Dedu a precizat că, deși mai vede probleme la anumite meciuri din Liga Națională de handbal masculin, ele sunt mult mai mici și mai puține decât în sezoanele precedente: „Vreau să vă spun că am observat o îmbunătăţire anul acesta. Nivelul arbitrajului a crescut, avem arbitrii care fluieră în străinătate”, a încheiat președintele LPH.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.