RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pîrvulescu despre schimbarea datei reluării Ligii 1: „Nu este un lucru bun pentru noi”

/ 6 februarie 2013

Caravana Ligii 1 are mari șanse de a se pune în mișcare în această primăvară mai devreme cu o săptămână decât fusese programată.

pirvulescu ganditor            „Am primit o adresă prin care Liga Profesionistă de Fotbal ne informează că prima etapă, programată iniţial pe 2 martie, se va juca pe 23 februarie. Nu este un lucru bun pentru noi, ne făcusem planurile şi strategia pentru prima etapă. Ca în România, ne schimbăm de la o zi la alta. Mai avem luni o Adunare Generală la Ligă, dorim să începem la data stabilită iniţial. Noi am stabilit totul, progrmul amicalelor, bilete de avion. Sperăm ca luni să se revină”, a declarat Eugen Pîrvulescu, președintele executiv al gorjenilor. Dacă nimic nu se va modifica la Adunarea Generală, Pandurii își vor modifica ultima parte a cantonamentului și vor ajunge din nou la Târgu Jiu abia după partida de la Piatra Neamț: „Dacă vom juca pe 23 rămânem în cantonament până pe 20 după care o să discutăm şi, cel mai probabil, direct de la Otopeni mergem la Piatra Neamţ.

E posibil să modificăm datele amicalelor. Cel mai probabil meciul de pe 19 februarie nu-l vom mai juca. Meciul de la Piatra Neamţ e important, ne dorim să începem cu dreptul acest mini returul”, a mai spus Pîrvulescu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.