RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu: „Bugetul alocat Pandurilor pentru obiectiv nu se schimbă”

/ 5 februarie 2013

Chiar și în condițiile în care bugetul Pandurilor va cunoaște o diminuare semnificativă a aportului CEO la bugetul echipei, președintele Marin Condescu spune că obiectivul rămâne nemodificat pentru că și bugetul a rămas același.

sigla SG pe alb-albastruPreședintele gorjenilor a precizat că „minusul” din buget a fost deja acoperit din vânzarea lui Maxim, iar pe lângă banii veniți de la CEO mai sunt și alte surse de finanțare pentru Pandurii: „Obiectivul nu se schimbă. Bugetul alocat Pandurilor pentru obiectiv nu se schimbă. Banii la o echipă de fotbal se adună din mai multe surse. Atunci când o sursă este în dificultate, și este normal pentru că toată țara este în criză, găsești alternative. Și noi le-am găsit. Le avem. Am luat un milion și jumătate pe Maxim. Soluțiile de finanțare sunt întotdeauna la conducere. Vor fi surse legale. Pentru ce ne trebuie acum e destul ce am vândut. Pentru sezonul viitor? Să trăim până la toamnă!”, a declarat Marin Condescu.

Președintele Pandurilor a participat în această după-amiază la prezentarea oficială a noului antrenor al echipei gorjene, Cristi Pustai.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.