RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Încă o remiză pentru Pandurii în Antalya

/ 1 februarie 2013

Pandurii a terminat nedecis și meciul cu macedonenii de la Horizont Turnovo, scor 0-0, în ultima partidă pe care trupa lui Cristi Pustai a disputat-o în primul stagiu de pregătire din Antalya.

sigla SG pe alb-albastru„Meciul a fost unul pe contre, cu ocazii și de o parte și de cealaltă. Rezultatul a fost echitabil. Pentru noi a fost și un fond de oboseală acumulată, fiind în ultima zi de cantonament, însă sunt mulțumit de felul în care echipa s-a prezentat la acest meci pentru stadiul la care suntem cu pregătirea. Cocină și Pițian au convins în acest prim stagiu și și-au câștigat dreptul de a fi prezenți alături de prima echipă și în al doilea stagiu pe care-l vom face în Antalya”, a declarat directorul sportiv al Pandurilor, Robert Bălăeț.

În meciul cu macedonenii de la Horizont Turnovo a debutat în tricoul Pandurilor și ultima achiziție a gorjenilor, cipriotul Christou Paraskevas, care a jucat ultimele 10 minute ale partidei. Cristi Pustai a început meciul în următoarea formulă: Mingote – Ungurușan, Viera, Rada, Cristea – Voiculeț, Băcilă, Anton – Alaverdashvili, Matulevicius, Nicoară. În partea a doua a întâlnirii au mai jucat Lazar, Rusu, Pițian, Buleică, Lemnaru, Grigoraș, Cocină și Paraskevas.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • dan spune:

    la ce echipa de atac si pe extreme avem ,era mult si un gol.Poate daca mai intra si grigoras junior mai dadeam vreo 2 boabe….
    A ajuns lotul plin de obositi si antitalentati care isi va arata valoarea in retur….

  • Liviu spune:

    dezastru o sa fie in retur, in stilul de a vinde tot si de a aduce de umplutura in loc vai de capul nostru ,dracu nu suntem in stare sa dam un milion sau doua din bugetul ala barosan din care toti s-au infruptat pana acum pentru un atacant, un portar , o extrema si un fundas central ,altfel si primul 11 e dezechilibrat si banca e destul de slaba

  • dan spune:

    nu inteleg de ce nu l-a luat pana acum pe Tony Nwakaeme,fost la u cluj, daca este liber de contract.Este un jucator tehnic si de viteza,poate ajuta echipa in atac sau pe flancuri…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.