RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Paul Giotoiu: „Vreau pe un loc cât mai apropiat de cupele europene”

/ 31 ianuarie 2013

Pivotul Paul Giotoiu speră ca Energia să aibă un traseu ascendent în retur și să încheie campionatul în apropierea zonei cupelor europene.

giotoiu dinamo „Mergem cu gândul doar la victorie la Ploiești. Contează transferurile care le-am făcut. Sper să nu mai facem greşelile din tur şi să nu mai pierdem puncte. Au fost trei jocuri pe care le-am pierdut printre degete. Vreau cât mai sus în clasament, vreau pe un loc cât mai apropiat de cupele europene”, spune Giotoiu despre primul meci al Energiei din retur și despre așteptările sale legate de poziția finală a echipei sale în campionat. În ceea ce privește sezonul viitor, când principalul susținător al Energiei spune că va impune ca obiectiv clasarea între primele trei, Paul Giotoiu spune că, pentru moment se gândește doar la actuala stagiune: „Luăm returul cu paşi mărunţi, nu ne gândim la ce va fi din vară încolo”, a mai declarat pivotul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.