RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieş: „Favoriţi sau nu, trebuie să câştigăm”

/ 31 ianuarie 2013

Energia Pandurii Târgu Jiu începe returul cu un meci împotriva celor de la CSM Ploiești, meci pe care antrenorul Liviu Andrieș spune că echipa sa trebuie să-l câștige cu orice preț.     

andries profil „Începe returul, e un meci foarte greu în deplasare. Orice început este greu, dar e un meci ce trebuie câştigat pentru a avea linişte înaintea meciului cu Ştiinţa Bacău. Vrem să facem mai multe puncte în retur, totul depinde de noi, ne stă în putinţă să reuşim un parcurs bun. Nu e un meci oarecare, întâlnim o echipă care are cuţitul la os şi care îşi vinde scump pielea. Trebuie să fim agresivi pentru a câştiga. Favoriţi sau nu, trebuie să câştigăm”, a declarat Liviu Andrieș despre debutul echipei sale în partea a doua a campionatului. Acesta spune că nu are probleme de lot, în afara accidentării lui Apolzan: „Fizic sunt OK, motivaţi la fel, aşa că trebuie să reuşim să facem un meci bun. E un meci de care pe care, eu sunt sigur că echipa o să crească de la meci la meci, iar rezultatele o să fie bune”, a declarat antrenorul Energiei.

Faptul că se va juca într-o sală mică nu-i va afecta pe jucătorii echipei gorjene, spune antrenorul Energiei, care a programat și un antrenament pe parchetul pe care va juca meciul cu CSM Ploiești: „Nu o să jucăm la Ploieşti, o să jucăm într-o localitate în apropiere de Ploieşti într-o sală ca cea de la Şcoala Litovoi. O să ne adaptăm la terenul de joc de acolo, nu acesta e un impediment. Mergem să jucăm şi să câştigăm”, a încheiat tehnicianul târgujian.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.