RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Maxim, la o vizită medicală de Bundesliga

/ 30 ianuarie 2013

După ce s-a vorbit toată pauza de iarnă de ofertele pe care Pandurii și Alexandru Maxim le-au avut din partea celor de la Steaua și Standard Liege, cei care au câștigat lupta pentru semnătura jucătorului echipei gorjene sunt nemții de la Vfb. Stuttgart.

maxim gol ceahlaulPreședintele Marin Condescu a dezvăluit că transferul depinde acum doar de rezultatul vizitei medicale pe care Maxim trebuie să o treacă la Stuttgart: „Dacă plânge zi și noapte că e șansa vieții lui să plece afară, ce să-i fac? Poate până la vară ajunge legumă. Și, până la urmă, un milion și jumătate de euro e o sumă importantă. Ca să nu mai spunem că tarnsferând de la Pandurii în Germania e o reclamă bună și pentru club”, a declarat Condescu despre transferul ce ar putea să se realizeze în următoarele ore. „Pînă mâine la ora 23:00 trebuie făcut transferul. Am să vorbesc cu Pițurcă să-l lase pe Maxim să plece din cantonamentul naționalei pentru a face vizita medicală și pentru a semna cu nemții”, a completat președintele echipei gorjene.

Suma pentru care se va face transferul lui Maxim de la Pandurii la Stuttgart este cea mai mare pe care clubul gorjean ar încasa-o, peste cea pe care a primit-o la cedarea lui Constant Djakpa la Bayer Leverkusen în 2008, atunci vorbindu-se de sume de la 800.000 la 1,4 milioane de euro. Acest un milion și jumătate de euro pe care Pandurii îl va încasa de la Stuttgart reprezintă, conform declarațiilor lui Marin Condescu, 25% din bugetul anual al clubului, ceea ce indică pentru echipa gorjeană un buget de circa 6 milioane de euro.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.