RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mătăsariul, egal cu Severinul

/ 30 ianuarie 2013

Minerul Mătăsari a disputat un „amical de lux” contra unei echipe de prima ligă, elevii lui Victor Ardeoiu terminând la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat cu CS Severin.

ardeoiuAntrenorul Victor Ardeoiu spune că partida n-a fost una spectaculoasă, dar extrem de utilă: „A fost un meci în care procedeele tehnice au cam lipsit, un meci de muncă și angajament, care și-a avut rostul lui. Probabil ei au fost și ceva mai încărcați decât noi, veneau din cantonament și nu s-a mai văzut acea diferență de două eșaloane dintre noi. La severineni au jucat și trei jucători de la Pandurii. Tătaru a fost ținut pe teren până în minutul 70, Brata a jucat și el titular, iar Avramescu a intrat la pauză”, a declarat tehnicianul mătăsărenilor.

Minerul Mătăsari – CS Severin 1-1 (0-0)
Teren sintetic, Motru

Au marcat: Sandu / Arnăutu

Minerul: Barbu – Gioagă, Sava, Ularu, Pîrvu – Drăcea, Stoian, Ștoiu, Turcin – Luca, Dinu. Antrenor: Victor Ardeoiu.
Au mai jucat: Pîrjol, Roman, Ciocioană, Inza, Vlăduț, Sandu, Săulescu, Clipici, Mohora.

CS Severin: Panagopoulos – Moustakis, Tătaru, Biris, Velcovici – Hasanovic, Olah, Poiană – Brata, Tole – Arnăutu. Antrenor Jerry Gane.
Au mai intrat: Mecea, Asanovic, Tripsas, Papageridis, Avrămescu, Negotei, Villas, Pavel, Bubalo.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.