RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, pe minus la buget în 2013

/ 29 ianuarie 2013

Complexul Energetic Oltenia a redus finanțarea echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu cu un milion de euro în 2013.

alb albastru sigla pandurii 62C.E.O., principalul finanțator al echipei de Liga 1, Pandurii Târgu Jiu, a tăiat 1 milion de euro din finanțarea echipei în 2013, dar a crescut pretențiile. Noul Consiliu de Administrație al clubului a stabilit în acest sezon un nou obiectiv, clasarea pe locurile 1-4. Șef a fost păstrat Marin Condescu, care va trebui să sea socoteală pentru fiecare ban cheltuit. „La ora asta, putem să spunem că banii care vin de la noi sunt strict urmăriți și domnul președinte Condescu ne raportează cum îi cheltuie. Din partea C.E.O. bugetul va fi mai mic decât anii anteriori, undeva peste 1 milion de euro. Noul obiectiv este și o cerință a Complexului.”, a declarat Laurențiu Ciurel în emisiunea „Întrebările zilei”, la TV Sud.

Ciurel a fost la curent și cu plecarea antrenorului Grigoraș, dar și cu numirea lui Pustai. „Mi s-a explicat că nu mai dorește să mai continue din anumite cauze, mi s-a dat o listă cu patru antrenori care s-a dorit a fi aduși, unii foarte scumpi. Am spus că nu ne putem permite acum numele mari de acolo”, a declarat Ciurel, conform sursei citate.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.