RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mamele, probleme la tendon

/ 26 ianuarie 2013

Fundașul Iulian Mamele a început cu stângul perioada de pregătire din această iarnă, după ce a făcut joncțiunea cu lotul pandur la București din cauza unor probleme medicale, acum jucătorul va reveni mai devreme acasă tot din această cauză.

mamele tg jiu            „Împreună cu cei patru jucători care merg la națională merge la București și Mamele. Are ceva probleme la un tendon și va merge acolo pentru tratament. Ibeh se află în Germania, se pare că nu este ceva grav și va reveni în cantonament în câteva zile”, a declarat Eugen Pîrvulescu, președintele executiv al Pandurilor.

Pandurii va juca în meciurile amicale din acest stagiu fără jumătate din titularii cu care a încheiat prima parte a campionatului. Vlad, Maxim, Răduț și Nistor sunt convocați la echipa națională, care va juca în această perioadă două meciuri de verificare, cu Polonia și Australia, în vreme ce Iulian Mamele lipsește din cauza problemelor medicale.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.