RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Viorel Nicoară: „Nu e un pas în spate în carieră”

/ 25 ianuarie 2013

Împrumutat până la vară de la CFR Cluj, echipă cu care a evoluat în Champions League, mijlocașul Viorel Nicoară speră să ajute la realizarea noului obiectiv al pandurilor, calificarea în cupele europene.

Viorel, ai câștigat campionatul cu CFR Cluj, iar acum ai ajuns la Pandurii. E ca o retrogradare…
Nu e un pas în spate în carieră, am venit la Pandurii, o echipă puternică. Au un obiectiv bun, calificarea într-o cupă europeană şi am venit să ajut. Am găsit un grup bun aici, sper să mă intregrez bine şi să facem treabă.

 Deși ai fost adus la dorința lui Petre Grigoraș, nu vei mai avea șansa să lucrezi cu el.
Am vorbit cu domnul Grigoraş, îmi pare rău că a plecat, mi-am dorit să lucrez cu dânsul, ştiu că e un antrenor bun, cu o capacitate de gândire bună dar asta e, trebuie să mergem înainte. Pentru noi urmează acum o perioadă grea, cantonament, sper să ne pregătim bine iar la sfârşitul campionatului să fim în primele 3 sau 4.

Crezi că obiectivul, locurile 2-4, e realizabil ?
Obiectivul e ok, dar echipa poate mai mult. Echipă bună, cu jucători buni, de naţională şi cred eu că o să ocupăm un loc mai bun. Da, ne batem şi cu CFR, dar nu mai vreau să vorbesc de CFR, acum am venit la Pandurii, sper să fie ok aici.

Cum te-au primit băieții ?
Băieţii au fost ok când am venit. Se vede că e un grup adevărat aici, o familie. Nu e greu să te adaptezi la Pandurii, sunt băieţi ok, de caracter, care ştiu ce înseamnă să vină un jucător nou la o echipă. Stau şi eu pe lângă ei, vorbesc cu ei, încerc să înţeleg ce se întâmplă aici şi sper să fie bine.

Ai fost adus pentru un sistem, acum poate se va schimba. Ești pregătit ?
O să joace cine e mai în vână când începe campionatul, pe cine alege antrenorul că asta e important, el decide, gândeşte ce formulă să folosească la început. Orice sistem va aduce noul antrenor, trebuie să jucăm să câştigăm. Eu mă simt bine și mijlocaş stânga, și fundaş stânga.

2

jocuri în Champions League a evoluat Viorel Nicoară, cu Manchester United, 1-2, și Galatasaray Istanbul, 1-1, însumând 28 de minute în cea mai importantă competiție intercluburi din lume.

  www.sportingorj.ro

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.