RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Wisseh: „Alături de Darby putem face spectacol”

/ 24 ianuarie 2013

Jay Wisseh s-a acomodat destul de repede la Târgu Jiu, evoluțiile sale sunt pe măsura așteptărilor, însă mai are de luptat pentru a-și atinge și țelul, acela de a juca în play-off cu Energia.

wisseh„Mă simt foarte bine la Târgu Jiu, m-am adaptat și mă simt ca la a doua mea casă. Toată lumea m-a ajutat să mă adaptez”, a declarat Wisseh despre modul în care a reușit „transplantul” său la echipa gorjeană. Americanul mărturisește că îi place să înscrie cât mai multe puncte, dar nu acest lucru contează cel mai mult: „Nu este foarte important câte puncte înscriu eu. Dacă echipa câștigă și eu înscriu doar 15 puncte și am 9 assisturi, este bine. Mă bucură mai mult decât să înscriu eu 25 de puncte, dar echipa nu câștige”, a declarat Wisseh. Acesta crede că împreună cu Darby poate face spectacol la Târgu Jiu, un spectacol pe care suporterii gorjeni îl merită: „Alături de Darby putem face spectacol. Darby este un jucător foarte, foarte spectaculos. Trebuie să jucăm bine, să facem spectacol pentru că jucăm acasă, unde avem un public minunat. E ca al șasele ajucător pentru noi și trebuie facem și spectacol pentru cei din tribune”, a mai spus fundașul Energiei.

Despre meciul cu Asesoft, Wisseh spune că este una dificilă, dar pe care Energia o poate și trebuie să o tranșeze în favoarea sa: „Este o presiune pentru că fiecare meci este de acum ca o finală pentru noi. Suntem însă jucători profesioniști, suntem plătiți să facem performanță. Dacă nu poți face față unei astfel de presiuni, atunci nu meriți să joci la acest nivel”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.