RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Radu Stroescu: „Asesoft, oriunde joacă, e favorită”

/ 24 ianuarie 2013

Secundul Energiei, Radu Stroescu, crede că Asesoft-ul este favorită în partida ce se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 19:00 în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, însă și echipa pe care o conduce are șansele ei, pe care este obligată să le fructifice pentru a se menține cu șanse în lupta pentru un loc în play-off.

Energia-Asesoft         „ Asesoft, oriunde joacă, e favorită. Așa că e favorită și la Târgu Jiu. Dar noi am pierdut prea multe meciuri acasă, trebuie să câștigăm și să ne recuperăm acest public minunat care ne poartă spre victorii. E un meci foarte, foarte important pentru noi. Toată lumea știe cine este Asesoft. Au dominat ultimii 10 ani în baschetul românesc. E un meci pe care trebuie să-l gândim foarte bine din punct de vedere tactic pentru că trebuie, cu orice preț, să-l câștigăm. Cu jucătorii nou veniți, cu jucătorii care au rămas din tur am făcut trei partide bune în acest retur și am început să legăm acele relații de joc și să facem o echipă competitivă. Cred că avem șanse destul de mari să câștigăm cu Asesoftul”, a declarat Radu Stroescu despre partida care o poate menține pe Energia în lupta pentru play-off sau poate închide în acest an subiectul.

Cum Energia nu a câștigat decât un singur duel cu Asesoft-ul, în cupă, când victoria nu a contat prea mult, Radu Stroescu spune că echipa gorjeană a dezvoltat un complex în fața prahovenilor: „Putem să spunem că avem un complex în fața Asesoftului. Dacă ne uităm la ultimele meciuri de campionat din sezonul regulat putem spune chiar că avem un mare complex. Trebuie să spargem gheața, să facem și acest pas. Trebuie să câștigăm!”, a mai spus secundul Energiei, care a menționat că echipa sa nu are nicio problemă de lot pentru acest meci.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.