RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Motru a bătut palma cu Ștefan Andrei

/ 24 ianuarie 2013

În dorința de a se menține pe primul loc în serie până la finalul campionatului, performanță care le-ar aduce promovarea în al doilea eșalon fotbalistic al țării, cei de la Minerul Motru caută să-și întărească lotul.

fane nanu 1            După ce Nae Stanciu a trecut de la Jiul Rovinari la Minerul Motru, sub comanda lui Ștefan Nanu a ajuns un alt jucător de la o colegă de serie: „L-am luat și pe Ștefan Andrei de la CS Vladimirescu, un jucător foarte interesant. Joacă mijlocaș dreapta, are extrem de multe calități, se aseamănă foarte mult cu Adi Popa de la Steaua. Sunt convins că va fi o achiziție importantă pentru noi”, a declarat tehnicianul motrenilor. Acesta spune că un plus important, poate chiar decisiv în obținerea promovării, îl așteaptă de la jucătorul adus de la Jiul Rovinari: „Nae Stanciu va fi o revelație în acest retur. Am mare încredere în el, ne va ajuta foarte mult la mijlocul terenului, e un jucător cu viziune și care, cu pregătirea fizică pe care o vom face în această iarnă, va crește mult în joc. L-am avertizat că va fi foarte mult de muncă, dar rezultatele se vor vedea, sunt convins că va fi cel mai bun retur al lui Stanciu”, a mai declarat Fane Nanu.

Pe lista motrenilor, foarte aproape de a semna cu Minerul, se află și Fărcășanu: „Din câte am înțeles de la conducerea nostră, avem acordul celor de la Pandurii II și s-au înțeles și cu jucătorul. În rest, nu ne grăbim să transferăm. Trebuie să fim foarte atenți la ce jucători aducem. Vor rămâne destul de mulți jucători buni liberi în această perioadă, iar eu nu vreau jucători de umplutură aici. Nucleul îl am, mai vreau jucători pentru concurență”, a completat tehnicianul Minerului.

În afara despărțirilor deja anunțate, Ivan și Purcea, Minerul Motru a mai pierdut un jucător, Petculescu alegând să lase fotbalul pentru un job în afara țării, în Anglia.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.