RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Veronel Tărău, boxerul anului 2012 în Gorj

/ 22 ianuarie 2013

Asociația Județeană de Box a făcut cunoscută ierarhia primilor 10 boxeri gorjeni ai anului 2012, clasament realizat în baza punctajelor obținute în urma performanțelor realizate în competițiile naționale.

BOXAstfel, Veronel Tărău a fost desemnat cel mai bun pugilist gorjean din 2012, acesta fiind vicecampion național la cetgoria 64 kg, categorie la care a urcat pe a doua treaptă a podiumului și la Cupa României, ambele competiții fiind rezervate seniorilor. Locul doi a fost acontat de Roxana Pătrașcu, pugilistă ce a devenit în 2012 campioană națională de tineret, iar ultimul loc al podiumului îi aparține lui Adrian Motorga, medaliat cu bronz la Campionatul Național de seniori.

Întregul clasament și performanțele realizate de cei zece pugiliști gorjeni în anul recent încheiat îl puteți citi în ediția tipărită a săptămânalului Sport în Gorj, ediție ce apare marți, 22 ianuarie.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.