RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Trebuie să câştigăm, cu orice preţ, meciul cu Asesoft”

/ 22 ianuarie 2013

Șansele Energiei de a prinde un loc în play-off scad cu fiecare etapă în care echipa gorjeană își trece în clasament doar punctul primit pentru înfrângere.

Energia-AsesoftAntrenorul Energiei, sârbul Slobodan Nikolic, crede că eșecul de la Timișoara nu a diminuat prea mult șansele echipei sale de a evolua în play-off, însă victoria cu Asesoft-ul devine obligatorie: „Nu este un dezastru eşecul de la Timişoara, dar va trebui să câştigăm neapărat jocul următor pentru a ne menţine în lupta pentru play-off. Este adevărat, pe undeva va mai trebui apoi să ne mai trecem în cont două-trei victorii în deplasare pentru a avea şanse concrete. Încă spun că totul se joacă. Vor mai fi multe surprize în sezonul regulat. Până atunci, va trebui să câştigăm, cu orice preţ, meciul cu Asesoft. Jucăm şi acasă, iar echipa este într-un progres semnificativ”, crede Nikolic. În acest moment, Energia este prima echipă sub linia play-off-ului, la un punct în spatele celor de la Gaz Metan Mediaș și trei distanță de CSM București și U Mobitelco Cluj.

Până acum, Energia nu a bifat decât o singură victorie în faţa echipei din Ploieşti în istoria întâlnirilor oficiale directe, ea consemnându-se în urmă cu doi ani, în Cupa României, când echipa prahoveană se afla la adăpostul avantajului consistent din tur.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.