RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic, optimist înaintea meciului de la Timișoara

/ 17 ianuarie 2013

Victoria Energiei în fața celor de la BC Miercurea Ciuc a readus optimismul în tabăra echipei gorjene, care acum speră să-și apropie succesul și în meciul de sâmbătă de la Timișoara.

nikolic pitesti            „Toată lumea e mulțumită de evoluția celor trei jucători noi. Ne gândim însă acum spre meciul următor, un meci foarte important pentru noi. Spuneam după ultima partidă că de acum fiecare meci este foarte important pentru noi, ca un meci de calificare pentru Energia. Suntem încrezători pentru că acum, cu Wisseh, cu Janjusevic. Sunt jucători care dau încredere și ne fac să credem într-un succes. Avem o șansă bună de a ne impune deși nu avom avea un meci ușor, întâlnim o echipă puternică. Nu putem spune că 100% vom învinge la Timișoara, însă sunt optimist și cred că noua echipă a Energiei este gata să facă un meci mare”, spune Slobodan Nikolic înainte de confruntarea cu BC Timișoara.

La gruparea bănățeană a ajuns recent încă un jucător, iar Slobodan Nikolic ia în calcul și această nouă achiziție a Timișoarei, dar spune că tot evoluția propriei echipe va fi cheia ce va putea aduce cele două puncte din această deplasare: „Timișoara a anunțat aducerea a încă unui jucător străin, Tuljkovic, și a ajuns să aibă opt jucători străini în lot. Vom vedea cine va juca sâmbătă contra noastră, însă pentru noi mai important este ceea ce jucăm noi, dar eu sunt convins că Energia este gata să joace un baschet bun și să ne impunem. Timișoara a pierdut ultimele două meciuri, Mureș și CSM București au făcut o apărare bună, iar Timișoara a înscris doar 68 și 72 de puncte. Așa că, pentru a învinge la Timișoara, trebuie să jucăm foarte bine în defensivă. Timișoara are jucători foarte buni, care pot să înscrie câte 20-30 de puncte pe meci”, a mai declarat Slobodan Nikolic.

Partida dintre BC Timișoara și Energia Rovinari este programată a se disputa sâmbătă, cu începere de la ora 18:00.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.