RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Roşca a semnat cu Energia pe un an și jumătate

/ 17 ianuarie 2013

Anunțat ieri, transferul lui Ionel Roșca la Energia Pandurii Târgu Jiu a fost parafat astăzi, interul dreapta dându-și acordul pentru a juca la Târgu Jiu în următorul an și jumătate.

rosca semnatura„Vin cu mult optimism la Târgu Jiu. Aici se vrea performanţă şi sper să mă ridic la pretenţiile şi cerinţele tuturor de aici. Cunosc aproape toţi băieţii, excepţie cei tineri. Au auzit că este o atmosferă bună şi se munceşte foarte bine. Am pierdut meciul direct cu Energia din campionat. Va fi din retur o echipă mai puternică. Odată ce se aduc jucători noi se vede că se vrea performanţă”, a declarat Roșca imediat după ce semnătura sa a parafat înțelegerea cu Energia. Acesta spune că a pierdut oarecum contactul cu handbalul românesc în ultima vreme după ce ani buni a jucat în Israel, el revenind doar din vară la CSM București echipă de la care a venit acum la Energia. Din actualul lot al Energiei nu-l știe bine decât pe pivotul Dan Ilieș: „Am fost coleg la naţionala de tineret cu Dan Ilieş, în rest îi ştiu din campionat”, a mai spus Roșca.

Președintele secției de handbal a clubului gorjean, Andrei Maioreanu, spune că aducerea lui Roșca va constitui un plus pe partea dreaptă, acolo unde fostul jucător al CSM-ului va evolua: „ Ne-am dorit o completare a lotului, am vrut să aducem jucători pentru a acoperi posturile deficitare şi pentru a creşte valoarea lotului. Roșca este al doilea jucător adus în această iarnă, un jucător care a activat mulţi ani în Liga Naţională, un jucător de mână stângă, un jucător de care avem nevoie. Personal l-am văzut în câteva meciuri, iar impresia despre Ionel Roşca este cât se poate de bine. Restul depinde de jucător. Personal îi mulţumesc că pe toată durata negocierilor a dat dovadă de multă corectitudine. Contractul e valabil pe un sezon şi jumătate”, a declarat oficialul gorjenilor.

Roșca este cel de-al doilea transfer al Energiei efectuat în această iarnă, primul sosit fiind tot un inter, Andrei Păiuș revenind la Energia după doar șase luni petrecute la Bacău.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.