RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Petre Grigoraş și-a reziliat contractul cu Pandurii

/ 17 ianuarie 2013

             Petre Grigoraș și-a reziliat înțelegerea cu Pandurii și a părăsit Târgu Jiul. Fostul tehnician al Pandurilor spune că va sta departe de fotbal vreme de două luni pentru a-și reîncărca bateriile.

grigoras ingandurat„În acest moment pot să spun că Pandurii este un capitol încheiat pentru mine şi din punct de vedere oficial. Am reziliat contractul în mod amiabil cu acordul ambelor părţi, iar fosta mea echipa poate să îşi găsească acum un alt antrenor. Oricine ar fi el, îi doresc multă baftă. Sper să continue proiectul început de mine şi să aducă Pandurii în cupele europene, un obiectiv dificil, dar realizabil”, a declarat Petre Grigoraș. Mi-a fost foarte greu să iau această decizie, dar poate că a venit timpul unei schimbări şi pentru Pandurii şi pentru mine. Pentru mine este foarte important acum să reuşesc să-mi reîncarc bateriile, să-mi revin şi timp de vreo două luni am să încerc să stau acasă, departe de fotbal”, a mai spus antrenorul ce a făcut istorie la Târgu Jiu după ce a preluat Pandurii de pe ultimul loc și a lăsat-o în zona cupelor europene.

Grigoraș recunoaște că încărcătura psihică din ultima vreme și-a pus amprenta chiar și pe ultima decizie luată în calitatea de antrenor al pandurilor. Fostul antrenor al gorjenilor pune lângă tristețea despărțirii bucuria realizărilor pe care echipa le-a avut sub comanda sa: „Ultimul an a reprezentat o încărcătură aparte în cariera mea. Şi mie îmi reproşez anumite lucruri sau decizii, aşa cum şi cei din conducere la fel. De aceea nu cred că există o singură culpă, fiecare a avut partea lui de vină pentru situaţia la care s-a ajuns. Dar, din toată această experienţă trebuie să luăm doar partea bună, pozitivă, şi să încercăm să ne aducem aminte şi să apreciem ceea ce s-a realizat. Pentru că asta e cel mai important, Pandurii a ajuns o echipă respectată în fotbalul românesc. Şi prin rezultate, dar şi din prisma jocului prestat.”

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.