RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Edi Iordănescu reprezintă o soluţie viabilă pentru Pandurii”

/ 17 ianuarie 2013

După plecarea sa de la Târgu Jiu, Petre Grigoraș a acceptat să vorbească despre posibilii săi succesori, iar numele lui Edi Iordănescu l-a trecut printre cele ale cărora ar putea avea succes cu Pandurii.

grig observatorul           „După părerea mea, Edi Iordănescu reprezintă o soluţie viabilă pentru Pandurii. Poate fi o variantă interesantă, mai ales dacă se vrea un nou început, dar şi o continuare a performanţei. Edi, chiar dacă este un antrenor tânăr, a dovedit că are calităţi, sper ca experienţa de la Pandurii să-i fie de bun augur. Sunt convins că îşi doreşte şi el o provocare de acest nivel, sunt convins că are îndrăzneala şi resursele necesare să continue munca începută de mine. Dacă el va fi noul antrenor, chiar îi doresc multă baftă. Sper ca băieţii să fie şi ei alături de el şi să îşi înţeleagă statutul de fotbalişti profesionişti, să încerce să realizeze împreună obiectivul vizat”, a declarat Grigoraș despre posibila numire a lui Edi Iordănescu la cârma Pandurilor.

În privința unei posibile viitoare conlucrări cu echipa pe care tocmai a părăsit-o, Grigoraș lasă o portiță deschisă: „În viaţă şi mai ales în fotbal, nu e bine să spui niciodată, „niciodată”. Aşa că este posibil orice, chiar o posibilă reîntoarcere a mea la Pandurii într-un anumit viitor. De această echipă mă leagă multe amintiri plăcute, ar fi o onoare pentru mine ca, într-o bună zi, să mă reîntorc la Târgu Jiu. Sunt convins că multă lume de acolo mă va primi la fel de bine cum am fost primit încă de la bun început. Sentimentul este reciproc. Acel regret care mă încearcă acum sper să se transforme într-o bucurie de fiecare dată când voi reveni la Târgu Jiu. Până atunci sper ca Pandurii să-şi continue drumul performanţei”, a mai spus fostul antrenor al gorjenilor.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • GORJ spune:

    O PAGINA FRUMOASA SE INCHEIE DIN ISTORIA NOASTRA A SUPORTERILOR, DE A FAPT A NOASTRA A OAMENILOR DE RAND… AM AVUT SI TRISTETI DAR AM TRAIT BUCURII INIMAGINABILE ALATURI DE GRIG!!!!REGRETELE SUNT MARI IAR VISUL FRUMOS A LUAT…. SFARSIT, NU NE MAI RAMANE DECAT CU LACRIMI IN OCHI SA….VA MULTUMIM – EL TRAINER!!!!

  • gabi spune:

    Edi Iordanescu ,e un `pisetel`,ce sa caute el la Pandurii!Asta are stofa de antrenor, cum am e de croitor si nu sunt croitor!Condescule ,adu un antrenor cu personalitate ca-l manaca jucatorii pe `Iedi` a lu nea generalul de la apelul bocancilor!

  • alin spune:

    Din punctul meu de vedere sunt doar doua solutii,Andone sau Multescu.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.