RSS post comments feeds rss email feeds twitter

29 de jucători la reunirea Pandurilor

/ 16 ianuarie 2013

Trecută în plan secund după ce Grigoraș s-a despărțit de fosta sa echipă, reunirea Pandurilor s-a făcut sub îndrumarea lui Florin Bejinariu.

beji asist2La primul antrenament din 2013, 29 de jucători aflați sub contract cu Pandurii au fost prezenți: Mingote, Lazar, Horvat, Unguruşan, Pleaşcă, Rusu, Rada, Tătaru, Al. Vlad, Buleică, Avramescu, Ignea, Cristea, Voiculeţ, Băcilă, Boutadjine, Răduţ, Nistor, Maxim, Grigoraş, Anton, Nicoară, Predrescu, S. Lupu, Alaverdashivili, Onyeka, Ibeh, Lemnaru și Matulevicius. Singurii absenți au fost fundașii centrali Viera și Mamele.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • relu14 spune:

    Indiferent cine o sa vina la Pandurii,NICIODATA nu o sa mai vedem fotbalul placut si spectaculos pe care Grigoras l-a adus aici la Tg-Jiu…Din pacate,aroganta si dezinteresul fata de spectatorii care vin la stadion la fiecare meci,pentru a vedea spectacol,vor distruge aceasta echipa…
    ADIO si…un praz verde!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.