RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Semne de întrebare după plecarea lui Grigoraș

/ 15 ianuarie 2013

Dincolo de motivele despărțirii, despre care refuză să vorbească atât Petre Grigoraș, cât și Marin Condescu, situația Pandurilor este învăluită de o sumedenie de semne de întrebare.

Unul dintre acestea este în dreptul numelui viitorului tehnician al Pandurilor. S-a vorbit despre Gheorghe Mulțescu, dar a apărut varianta Ioan Andone, însă Condescu a declarat că lista „posibililor” este mult mai lungă: „Toţi antrenorii care sunt liberi de contract în Europa sunt o variantă pentru Pandurii”. Președintele Pandurilor ține să precizeze că viitorul antrenor va trebui să se consulte cu fostul pentru a asigura o bună continuitate în rezulate: „Trebuie să găsim antrenor, o perioadă de timp există personal calificat ce poate prelua munca, dar trebuie găsită o soluţie. Nu este uşor să găseşti pe cineva care să continue munca lui Grigoraş şi să aibă acelaşi statut. Nu este uşor, cel pe care îl vom găsi va avea capacitatea să se consulte cu domnul Grigoraş şi astfel se va adapta mai repede. Nu este timp suficient, dar nici nu murim. Campionatul începe pe 2 martie, e timp”, a declarat Marin Condescu.

Un alt semn de întrebare este legat de lotul cu care Pandurii va continua campionatul. Deocamdată nu a plecat nimeni din vechea garnitură, iar gorjenii au achiziționat deja cinci jucători noi, ultimul, Alin Buleică, fiind anunțat imediat după ce Grigoraș și-a dat demisia. Anton, Predescu, Nicoară, Alaverdashvili și Buleică se adaugă unui grup de 26 de jucători cu care Pandurii a încheiat turul și este de așteptat ca și noul antrenor să vină cu propunerile sale de transfer, foarte posibil încă 2-3 sau chiar 4 jucători noi. În aceste condiții, lotul va deveni unul extrem de stufos și mai mulți jucători vor fi nevoiți să-și caute alte echipe la care să evolueze. Care vor fi aceștia, rămâne de văzut, aici intervenind în mod clar decizia noului tehnician.

Cert este că, după plecarea lui Grigoraș, la Pandurii se vor redeschide porți pentru unii dintre jucătorii pe care fostul antrenor fie i-a îndepărtat, fie nu i-a dorit, în această ultimă ipostază putându-se afla Blaze Ilijoski, atacant care, nefiind printre favoriții lui Grigoraș, a declarat că nu va veni la Târgu Jiu decât dacă aici va fi un antrenor care să-l dorească cu adevărat.

Fără a fi și ultimul dintre semnele de întrebare, cel legat de sistemul de joc pe care Pandurii îl va folosi în continuare este unul foarte important. Asta pentru că de el este legat viitorul lotului, adică al multora dintre jucători. În funcție de stilul de joc pe care-l va alege noul tehnician se pot stabili noi sosiri sau plecări în lotul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.