RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pîrvulescu: „Încercăm să-l convingem pe Viera să-și prelungească înțelegerea cu noi”

/ 14 ianuarie 2013

Pandurii este pe cale să-și piardă un nou căpitan, Ousmane Viera intrând în ultimele șase luni de contract fără a fi semnat încă o prelungire a acestuia cu echipa gorjeană.

Viera zapada           În vreme ce Viera spune că visează la un contract în Franța sau în alt campionat puternic al Europei, oficialii grupării gorjene speră că ivorianul va continua la Târgu Jiu și din vară: „Viera e sub contract cu noi până în vară. Încercăm în continuare ceea ce facem de un an de zile, să-l convingem să-şi prelungească pentru încă doi ani să rămână aici. Ar fi benefic pentru noi, dar şi pentru Ousmane. Dacă ne-am califica într-o cupă europeană ar fi un pas înainte şi pentru Ousmane Viera”, a declarat Eugen Pîrvulescu.

Deși inițial era în vederile selecționerului Coastei de Fildeș pentru Cupa Africii pe Națiuni, Viera nu a fost inclus în lot pentru această competiție și va fi prezent la Târgu Jiu la reunirea Pandurilor: „A fost convocat la naţională, dar nu s-a mai apelat la serviciile lui. Nu mi-a spus că ar fi în lot pentru Cupa Africii”, a mai declarat Pîrvulescu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.