RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș, încrezător în calitățile lui Anton

/ 9 ianuarie 2013

 Pandurii a realizat în această iarnă doar două transferuri, cele ale lui Nicoară, împrumutat de la CFR Cluj, și cel al lui Anton, adus de la Gloria Bistrița, Grigoraș declarându-se încrezător în calitățile bistrițeanului, venit să umple locul lăsat liber de Pintilii în vara anului trecut.

anton esarfa club          „Era un post deficitar, normal că ne gândisem la mai multe soluţii, dar cea mai interesantă era Anton, mai ales că era un jucător tânăr, de perspectivă. Deci eu unul m-am gândit şi la viitorul echipei, nu să aduc jucători cu experienţă doar pentru o perioadă scurtă aşa cum se practică pe la alţii. Ori Anton e un jucător cu mai multe calităţi de luat în seamă. Este puternic, are forţă, pasează destul de bine, are o capacitate bună de efort, are dorinţă de afirmare, nu este blazat sau cu aere de vedetă”, a declarat Petre Grigoraș despre noua achiziție a Pandurilor. Tehnicianul Pandurilor spune că, pe lângă calitățile pe care el le-a observat la jucător, au fost și alte referințe bune luate despre mijlocașul adus în această iarnă de gorjeni: „M-am interesat despre el şi la antrenorul de la lot, nu a fost luat la întâmplare, are şi caracter şi potenţial. La rândul lui, cred că a ales Pandurii şi datorită stabilităţii, există o situaţie financiară stabilă. Vorbisem înainte cu el, dar şi cu impresarul lui despre asta, s-a ţinut legătura cu el şi la final s-a rezolvat. Cred că ne va ajuta mult. Acum nu ştiu cât de repede se va putea acomoda şi să dea şi un randament maxim”, a mai spus Grigoraș.

După aducerea celor doi jucători, care vin după ce la finalul anului trecut oficialii gorjenilor l-au transferat și pe Giorgi Alaverdashvili, Grigoraș mai are o dorință: „Mai rămâne însă o problemă de rezolvat. Postul de atacant central… Iar părerea mea o ştiţi deja, ea îl vizează pe Pena, dar din păcate se pare că nu prea ar mai fi şanse aşa de mari să mai ajungă la noi, chiar dacă jucătorul îşi doreşte asta. Se patre că au mai apărut şi alte variante pentru el. Orium nu vreau eu să impun jucători la Pandurii, nu depinde de mine. Eu nu pot decât să propun”, a mai precizat tehnicianul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.