RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pena, prima opțiune

/ 7 ianuarie 2013

După ce și-a asigurat serviciile a doi jucători, Nicoară și Anton, Petre Grigoraș vrea ca cei din conducere să-i aducă și atacantul mult visat, Marius Pena.

alb albastru sigla pandurii 62Petre Grigoraș va ajunge la Târgu Jiu înainte de reunirea lotului pentru a clarifica lucrurile cu conducerea pandurilor, știindu-se relațiile reci dintre el și șeful Marin Condescu. Grigoraș și-a anunțat inițial sosirea mâine, dar s-a răzgândit. „Eu o să vin de luni la Târgu Jiu, miercuri este reunirea. Dacă mai e ceva de lămurit le lămurim atunci, luni. Am ceva probleme personale de familie, şi am discutat cu domnul Pîrvulescu că dacă nu e urgent vin cu două zile înainte de reunire şi rezolvăm atunci”, a anunțat Grigoraș.

Tehnicianul speră ca cei din conducere să rezolve, între timp, și transferul atacantului de la Oțelul Galați, Marius Pena. „Din punctul meu de vedere este jucătorul numărul unu pe postul de vârf de atac pe care îl vreau. Îţi doreşti un jucător, dar nu ştii dacă poţi să îl iei. Ştiu că se poate, am discutat cu jucătorul, rămâne de văzut dacă ne convine preţul şi se înţeleg părţile. Aş fi mulţumit dacă ar veni la echipă, e un jucător ce ne poate ajuta cu experienţă internaţională şi care se pliază pe stilul nostru. Pena vrea, cei de la Galaţi vor să-l dea pe jucător contra unei sume care nu mi se pare o sumă mare pentru un jucător de valoarea lui, copt „, a mai declarat Grigoraș.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • gorj spune:

    ar fi extraordinar daca ar veni Pena!!!!!! multumim grig!!!!

    • dan spune:

      este un jucator bun dar trebuie vazut pretul.Asa am procedatla insistentele lui grig si cu matulevicius si ne-am pacalit grav.Cred ca ilijoski nu este sub pena si nu costa nimic,e liber de contract.

      • Liviu spune:

        ilijoski avea salariul 180 de mii la rapid, o sa vrea ceva asemanator si aici plus o suma consistenta la semnatura ca vine liber

      • ASAP spune:

        Da, dar Ilijoski probabil cere un salariu foarte mare fata de Pena.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.