RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Paul Anton: „A fost dorinţa mea pentru 2013, să fac pasul la Pandurii!”

/ 7 ianuarie 2013

Mijlocașul Paul Anton a devenit jucătorul Pandurilor, jucătorul bistrițean urmând a evolua din primăvară sub bagheta lui Petre Grigoraș.

anton esarfa club  Anton s-a declarat extrem de încântat de faptul că transferul său la Pandurii a devenit realitate după ce încă de anul trecut au existat tentative de aducere a sa la Târgu Jiu: „Eu mi-am dorit să vin încă de anul trecut, din iarnă, dar atunci cluburile nu s-au înţeles. Dar mă bucur că în cele din urmă mi s-a îndeplinit dorinţa şi am ajuns la Pandurii. Mărturisesc că a fost dorinţa mea pentru 2013 să fac pasul la Pandurii pentru că mi-am dorit foarte mult o schimbare. Este un pas înainte pentru mine, Pandurii este un club care în ultima vreme a crescut foarte mult”, a declarat noul închizător al Pandurilor. Acesta spune că speră ca în cel mai scurt timp să pună mâna pe un tricou de titular: „Mi-aş dori să joc titular, sunt pregătit să joc titular. Dar, pentru asta va trebui să muncesc şi să dovedesc că merit să intru în primul unsprezece. Nu e nimeni titular de la început, în nici o echipă… Poate doar Messi sau Ronaldo. Eu sper însă, să reuşesc să mă impun, să confirm aşteptările şi încrederea care mi-a fost acordată. Era clar că şi antrenorul trebuie să fie de acord cu un anumit transfer, iar în cazul meu aşa a fost. Îi mulţumesc şi sper să îi întorc favorul prin evoluţia mea din teren. Cu siguranţă transferul la Pandurii va fi în avantajul meu, domnul Grigoraş este genul de antrenor care apreciază şi mizează pe fotbaliştii tineri și sper ca în felul acesta să ajung şi la maturitatea pe care mi-o doresc, să capăt şi o experienţă în plus jucând la o echipă cu pretenţii”.

Odată ajuns de la Gloria Bistrița la Pandurii, Paul Anton spune că vrea să prindă cu noua sa echipă jocuri în cupele europene: „În primul rând vreau să ajut la îndeplinirea obiectivului clubului şi să ajung astfel să joc într-o cupă europeană. Cu siguranţă Pandurii are forţa necesară de a ajunge să joace într-o cupă europeană. După cum vedeţi, are deja şi jucători la echipa naţională, de aici rezultă că există şi resursele din teren. Plus jocul foarte frumos, nu degeaba unii spun că este printre cele mai spectaculos din ţară. Iar rezultatele vorbesc de la sine. În 2013 vreau să rămân sănătos, să fiu ferit de accidentări, iar după aceea să joc în Europa cu Pandurii”, a mai declarat noul jucător al Pandurilor.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.