RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș, gând la gând cu conducerea: „Noi ne dorim să fim sus”

/ 7 ianuarie 2013

Noul Consiliu de Administrație al clubului Pandurii a impus un nou obiectiv grupării gorjene, clasarea pe locurile 2-4, obiectiv ce coincide cu dorința tehnicianului Petre Grigoraș.

grigoras ganditorDacă în vară Pandurii a vizat o clasare pe locurile 6-10, la jumătatea competiției, încurajată și de evoluția bună a echipei, conducerea a supralicitat cu calificarea în cupele europene. Grigoraș a fost susprins de noile cerințe ale conducerii chiar dacă asta era și dorința sa exprimată în mai multe rânduri anul trecut. „Nu pot comenta noul obiectiv. Pentru mine obiectivul e cel stabilit la începutul anului, poate o să discut această problemă. În fiecare an obiectivul se stabilea la începutul sezonului în funcţie de lot, buget, posibilităţile noastre în comparaţie cu alte echipe. Lucrul acesta trebuie discutat şi cu jucătorii, antrenorii şi cu cei din conducere. Dacă sunt bani, e buget pentru a susţine un astfel de obiectiv, cel mai bucuros aş fi eu. În sinea noastră ne-am dorit mai mult decât am făcut, noi am vrut să câştigăm fiecare partidă. E frumos când stai în faţă, când lumea vorbeşte frumos de tine, când vezi jucători la naţională şi eşti în frunte. Noi ne dorim să fim sus, iar dacă cei din conducere au stabilit asta vom discuta şi asta”, a comentat Grigoraș.

Indiferent de numărul și numele achizițiilor din această iarnă, tehnicianul nu poate garanta și îndeplinirea obiectivului. „Niciodată nu poţi promite pe ce loc termini. Fotbalul nu e matematică. Sunt echipe care s-au întărit, care au loturi puternice şi care au avut evoluţie oscilantă în tur. În partea a doua a turului am avut neşansa să avem accidentaţi jucători care puteau să ne ajute, un Lemnaru, Ibeh, Grigoraş sau Unguruşan. Au fost şi lucruri obiective care au dus la scăderea potenţialului, iar echipa a rămas în puţini jucători de valoare şi de aceea au fost evoluţii diferite de la un meci la altul sau de la o repriză la alta. Nu poţi garanta acum că dacă vin 3 jucători ajungem în cupe pentru că cei din conducere vor face eforturile şi aduc jucătorii. E greu să dai o garanţie, dar şansele pentru a termina sus sunt mai mari când lotul e mai echilibrat valoric”, crede Grigoraș.

 www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.