RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Wisseh: „Nu e o problemă să revină după șase luni de pauză. E ca mersul pe bicicletă!”

/ 3 ianuarie 2013

Americanul Jay Wisseh se antrenează încă de la sfârșitul anului trecut la Târgu Jiu, noul fundaș al gorjenilor petrecând Revelionul la noua sa echipă.

Panou baschet_th         Cel mai bun marcator al campionatului intern în sezonul trecut revine după o pauză de o jumătate de an, dar nu consideră că va fi pentru el o problemă: „Mă bucur că revin, că voi juca din nou după ce am luat pauză jumătate de sezon. Până acum mă simt bine aici, cei din conducere sunt OK, echipa e bună. Nu o să fie o problemă pentru mine să revin. E ca mersul pe bicicletă, m-am şi antrenat cât am fost acasă, trebuie doar să reintru în ritmul meciurilor, ar trebui să fie uşor”, a declarat Wisseh. Acesta este încrezător în ceea ce privește accederea Energiei în play-off, lucru pe care nu l-a reușit sezonul trecut la Sibiu: „Ştiu că Energia se bate pentru un loc de play-off, la fel ca anul trecut. Eu am fost în aceeaşi poziţie cu Sibiul, ştiu cum e. Obiectivul e să obţinem un loc de play-off şi vom vedea ce va fi mai departe”, a mai spus americanul.

La Energia, Jay Wisseh va face echipă cu un alt jucător extrem de spectaculos și foarte iubit la Târgu Jiu: „Darby joacă tare tot timpul, dă 100% aşa că sper să-l ajut, să mai iau din presiunea de pe umerii lui. Să sperăm că cu Steffel şi cu jucătorii care vor sosi să facem o combinaţie bună de jucători”, a precizat Wisseh.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.