RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, decimată înaintea meciului cu HC Odorhei

/ 19 decembrie 2012

Deşi are lotul aproape decimat, Energia nu vrea să se predea la Târgu Jiu, în faţa trupei lui Vlad Caba.

odorhei_pandurii_jan28Ultima partidă din campionat a lăsat urme adânci pentru Energia Pandurii Târgu Jiu, care, după eşecul suferit în faţa Potaisei Turda, acuză acum atât accidentări, cât şi suspendări. Şi pentru ca grijile lui Andrieş să fie şi mai mari, lista problemelor de lot din tabăra Energiei este completată şi de mai vechile probleme medicale ale altor jucători importanţi.

Tehnicianul formaţiei de handbal gorjene recunoaşte faptul că îi va extrem de greu să alcătuiască o echipă competitivă în faţa Odorheiului, nimeni alta decât ocupanta poziţiei secunde din clasamentul Ligii Naţionale: „La Turda a fost un război pierdut şi pe teren şi ne-am întors şi cu victime. Şandru deşi nu a făcut o partidă bună, a luat cartonaş roşu. El e suspendat o etapă şi trebuie să achite şi amenda. Nu putem conta nici pe Enache şi Popescu Andrei. Nici Dragnea nu este apt având o contuzie puternică, jucătorul acuzând dureri în zona sternului. Poate doar numeric va fi… Ştiu că avem doar 7 jucători de câmp şi 3 portari. Vom vedea ce soluţii găsim pentru a alinia o echipă competitivă şi pentru a pune probleme echipei din Odorhei. Acum jucăm fără inter, dar sper să fie cu folos. Soluţiile sunt Vali Popescu şi Giotoiu. Şi Vali Popescu e răcit cobză, sper să poată juca. Mledenciu este apt, cu el voi juca în centru. Dacă Dragnea nu va juca, formula va fi total improvizată. Vom avea o singură schimbare la nivelul jucătorilor de câmp”, dezvăluie Liviu Andrieş.

Chiar dacă va avea practic o misiune imposibilă în faţa trupei lui Vlad Caba, tehnicianul Energiei nu are de gând să renunţe aşa uşor la luptă propunând elevilor săi o tactică aparte la ultima reprezentaţie oficială din 2012: „E un meci greu, dar nu imposibil, nu trebuie să ne dăm la o parte şi trebuie să jucăm. E ultimul meci din acest an şi trebuie să jucăm cu ambiţie. Sper ca acum să se mobilizeze şi să facem o partidă bună. Trebuie să lăsăm o impresie bună chiar dacă avem probleme mari de lot. Ne dorim şi trebuie să avem dorinţă şi exprimare. Trebuie să jucăm atenţi, cu capul, să nu ne grăbim, pentru că Odorheiul este o echipă care marchează peste 30 de goluri. Vor alerga mult, iar noi trebuie să le facem faţă cu o apărare agresivă şi atac lung. Sper să reuşim să facem un meci bun. Publicul va fi important, să vină în număr mare şi să ne susţină, mai ales în situaţia actuală”, este de părere Liviu Andrieş.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.