RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, fără replică la Turda

/ 17 decembrie 2012

Energia Pandurii Târgu Jiu nu a mai repetat evoluțiile bune din ultimele două runde, cu CSM București și CS Caraș Severin, cedând pe terenul revelației Ligii Naționale de handbal masculin, Potaissa Turda, 25-29.

Deși nu a condus nici un moment pe tabela de marcaj, Energia a reușit să mențină suspansul până la pauză, chiar dacă jocul său a abundat de greșeli inacceptabile la acest nivel. Potaissa a cules roadele apărării avansate și s-a distanțat la trei goluri, 7-4 (min. 14), dar băieții lui Andrieș au recuperat pe contraatac, 8-8, de altfel singura opțiune de atac care a funcționat. În pozițional, Energia s-a chinuit mult, în lipsa unor interi activi și Potaissa a intrat cu avantaj de două goluri la pauză, 13-11. Echipa gazdă s-a desprins cu trecerea timpului, luând un avans de cinci goluri, 22-17 în minutul 45. Două goluri consecutive a reaprins speranța oltenilor, dar veteranii Sandu Iacob și Raul Marian au știut să gestioneze avansul. Și gazdele s-au impus destul de clar, scor 29-25.

Cu zece minute înainte de final, la scorul 25-21, Liviu Andrieș a primit cartonașul roșu direct pentru proteste la o decizie a arbitrilor și a fost nevoit să-și conducă echipa din tribună. Când mai erau două secunde de joc, Ciprian Șandru și Dediu și-au dat coate reciproc și au primit și ei cartonaș roșu.

Energia a ratat șansa de a urca pe locul 8, în timp ce Potaissa Turda egalează la puncte ocupanta locului 3.

Potaissa Turda – Energia Pandurii Târgu Jiu 29-25 (13-11)

Sala „Gheorghe Barițiu”, spectatori 500

Potaissa: L. Szabo, Medrea – Dediu (6 goluri), S. Iacob (3), Raul Marian (6), Câmpan (3), Ștef (1), Munea (4), Pavel (2), Lazăr (2), Vizhbovskyy (2), Ignat.  Antrenor: Horațiu Gal

Energia: Jelovcan (2 intervenții), Rădulescu (10 intervenții), Motoi – Enache, A. Popescu, Apolzan (8 goluri), Ilieș (4), V. Popescu, Dragnea, Mazilu (2), Asoltanei (4), Șandru (1), Giotoiu (2), Cărăgui, Mledenciu (4). Antrenor: Liviu Andrieș.

Arbitri: Bogdan Stark – Romeo Ștefan.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.